El Centre Excursionista explica els trucs de la marxa

Unes trenta persones han fet aquest diumenge la marxa de regularitat i orientació de l’edició del 2012. El Centre Excursionista, l’entitat organitzadora de les marxes,ha explicat alguns trucs per tal de saber com es preparen les marxes i quin tipus de camins s’escull.

Els participants estaven convocats a 2/4 de 8 del matí a la Plaça Major per marxar tot seguit cap al punt de sortida de la marxa de l’any passat, situat a la casa El Graner, situada al costat de la carretera que va d’Avinyó a Balsareny.

Allà s’han repartit els mapes de l’any passat i, després de la foto de família, s’ha començat la ruta. Aleshores, el grup, d’unes trenata persones, s’anava aturant a cada control per aprendre a fer anar la brúixola i així saber orientar-se el dia de la marxa.

La marxa de regularitat i orientació tindrà lloc el proper diumenge 17 de març i tindrà com a punt de sortida el trencant de La Vall. Us hi podeu inscriure al Centre Cívic i al local del Centre Excursionista.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s