Més de cent parelles inscrites a la Marxa d’orientació i regularitat

Imatge de la preparació de la marxa, feta el dia 10 de març

Actualitat – Els boscos d’Avinyó ja estan a punt per acollir els més de 200 participans de la XXXIX Marxa d’Orientació i Regularitat que organitza el Centre Excursionista. La marxa d’orientació tindrà com a punt de sortida el trencant de la masia La Vall i el primer equip (el guanyador de l’edició passada) sortirà a 2/4 de 8 del matí. Pel que fa a la marxa infantil, que només és de regularitat, tindrà com a punt de partida la plaça Major i la primera parella sortirà a 1/4 de 10.

Pel que fa a la llargària, la marxa d’Orientació i Regularitat té un recorregut de 13,1 quilòmetres, mentre que la infantil té 10,3 quilòmetres. Es preveu que la d’Orientació duri 3 hores i mitja, i la infantil, 2 hores i 20 minuts, i les dues comptaran amb una neutralització de 40 minuts.

Els mapes i el dorsal s’entreguen el dissabte 16 de març a les 8 del vespre al local del Centre Excursionista, al carrer del Mig.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s