Avinyó s’apunta al fenomen ‘Harlem Shake’

Actualitat – El Bar és l’escenari del primer vídeo ‘Harlem Shake’ fet a Avinyó. Es tracta d’un vídeo de 30 segons  protagonitzat per joves del poble que segueix l’estil del fenomen ‘Harlem Shake’, que s’ha escampat per internet des de finals de gener.

Una de les principals característiques d’aquests vídeos és que tots tenen com a música de fons un tema de música electrònica (Harlem Shake), que és ballat pels protagonistes del vídeo. Durant els primers 15 segons d’aquest, una persona encaputxada o emmascarada balla sola enmig de gent que sembla no veure’l, i a la meitat del vídeo, tothom s’apunta a la festa. El primer ‘Harlem Shake‘ que va inspirar aquest fenomen va ser fet a Austràlia, i ja té més de 24 milions de visites a Youtube. En aquest enllaç, en podeu veure un recull.

Anuncis

One thought on “Avinyó s’apunta al fenomen ‘Harlem Shake’

  1. Retroenllaç: L’Avinyó Digital grava el seu Harlem Shake | Avinyó Digital

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s