Caramellaires d’entre 2 i 89 anys surten pels carrers del poble

DSC_1030

Cultura – Les Caramelles han sortit un any més a cantar pels carrers del poble. Aquest any, han sortit 80 caramellaires d’entre 2 i 89 anys, tots ells amb el vestit tradicional català. Les Caramelles van començar el dissabte a la tarda, recorrent part del poble i acabant el recorregut a la Residència d’avis Relat. Han acabat el diumenge amb la tradicional cantada i ballada a la plaça, sortint de missa.

Les cançons interpretades han estat: El cucut bromista (E. Shmidt), El vals perfums i flors i belles (Josep Voltas i Viñas), La sardana de les monges (lletra d’Àngel Guimerà i música d’Enric Morera) i La rumba dels bolets. Els balls han estat Els esclops d’en Pau, El ball de les cintes, El ball de bastons i El ball de les faixes, una de les grans novetats d’aquest any.

És el 35è any que els Cantaires organitzen les Caramelles.

Podeu veure més imatges clicant aquest enllaç.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s