L’Esparver convida els joves d’ESO i Batxillerat a una tarda d’activitats

l'esparver

Jovent – L’Esparver organitza aquest divendres un conjunt d’activitats per als joves que facin ESO i primer de Batxillerat. Entre les 5 i les 8 de la tarda, els joves estan convocats al pati de l’actual Aula de Música per realitzar activitats i jocs. L’objectiu és animar-los i fer un grup de joves per poder participar a les activitats que s’organitzin amb els altres esplais del sector Bages-Berguedà. 

Si s’aconsegueix formar un grup, aquest tindrà l’oportunitat de participar a la Trobada de joves dels esplais Bages-Berguedà que tindrà lloc els dies 27 i 28 d’abril a Castellnou de Bages, on podran conèixer altres joves de la zona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s