La Plataforma Aturem el Fracking parla sobre els riscos de la fractura hidràulica

gea fracking

Actualitat – Dissabte a la tarda, Eduald Rifà i Judit Ester, membres de la Plataforma Aturem el Fracking, faran una xerrada sobre la tècnica del fracking o fractura hidràulica al local Catalunya. Rifà i Ester parlaran sobre el fracking, una tècnica que s’utilitza per extreure gas del subsòl a partir de la injecció d’aigua i sorra i productes químics.

Fracking entre Avinyó i Sant Feliu

I per què vénen a Avinyó? Doncs perquè una empresa està sol·licitant fer aquest tipus d’extraccions entre Avinyó i Sant Feliu Sasserra. La Plataforma Aturem el Fracking alerta que la utilització d’aquesta tècnica podria afectar els aqüífers, de manera que l’aigua es podria contaminar, comportant la degradació del paisatge de la nostra zona.

La xerrada serà aquest dissabte 6 d’abril a les 18 hores al local Catalunya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s