Els 8mm projecten ‘Big Fish’ al local Catalunya


Cinema – Els 8mm projecten aquest diumenge 7 d’abril la pel·lícula nord-americana Big Fish. Serà al local Catalunya a les 17:30 hores. El film està dirigit pel prestigiós director de cinema Tim Burton i quant al gènere, es troba dins el drama, la fantasia i les aventures. Pel què fa als actors, encapçalen el repartiment Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup i Jessica Lange.

Big Fish, que en català es tradueix com peix gran, és una pel·lícula del 2003, any en què va ser guardonada amb nombrosos premis. En destaquen la dominació als premis Oscar, com a Millor banda sonora original, les 4 nominacions als Globus d’Or i les 7 nominacions als BAFTA, incloent la de Millor pel·lícula.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s