El Pont Vell, escenari del vídeo de la Cursa dels Matiners

Esports – El Pont Vell és l’escenari on s’ha gravat el vídeo de promoció de la Cursa dels Matiners, que enguany serà el 4 de maig. Al clip promocional es poden veure dos corredors participants a l’esdeveniment, i com alguns soldats que fan guàrdia en les terres d’entre la Torre dels Soldats i el Pont Vell els empaiten armats.

La cursa l’organitzen els Esquerdabocs i és de 10 kilòmetres, amb 350 metres de desnivell. Un dels distintius de la cursa és que és nocturna, passant pels escenaris de la guerra dels Matiners que encara resten dempeus a Avinyó, com són el Pont Vell i la Torre dels Soldats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s