Lleugera disminució de l’atur respecte el març del 2012

atur

Gràfic: Avinyó Digital

Economia – Avinyó va registrar el mes de març 151 aturats, 15 menys que el mes de març de l’any passat, quan hi havia 166 persones a l’atur. Es tracta d’una lleugera disminució del nombre d’aturats, que ara són el 6,48% dels habitants del poble. Si ho comparem amb les dades del mes de febrer, les dades són semblants, ja que l’atur ha augmentat en només una persona.

Si analitzem les dades de l’atur per sexes, les dones són les perjudicades, amb 76 aturades, respecte els 73 homes. En el cas de les dones, la franja d’edat més afectada per l’atur és la de majors de 45 anys, amb quaranta-cinc afectades. Pel què fa als homes, la franja amb més aturats és la compresa entre 25 i 44 anys, amb 36 aturats.

Segons el Servei Públic d’Ocupació Estatal, el sector serveis és el que ha generat més desocupats a Avinyó el mes de març, amb 83 persones a l’atur, seguit del de la indústria, amb 52 persones a l’atur.

Anuncis

2 thoughts on “Lleugera disminució de l’atur respecte el març del 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s