L’escola Barnola rep la primavera amb un munt de jocs i una enjardinada

Activitats durant la festa de Primavera de l'Escola Barnola

Activitats durant la festa de Primavera de l’Escola Barnola

Actualitat – Aquest passat diumenge es va celebrar la festa de primavera de l’escola Barnola a càrrec de l’AMPA.

Al llarg del matí els infants van poder divertir-se al pati amb els jocs del Grup de Campaments l’Esparver, pintant-se les cares i també decorant amb pintura un gran mural amb la paraula “Primavera”. A mig matí tan nens com pares van dur a terme una enjardinada als talussos del pati. A més, es va instal·lar un sistema de rec gota a gota per tal que les heures plantades creixin força. A les 2, les famílies van poder gaudir d’un dinar popular al porxo de l’escola per tal de tancar la vetllada.

Malgrat la festa de primavera va coincidir amb una activitat de l’escola de música, la participació va ser notable. Durant el matí la majoria de nens que hi va haver van ser d’entre 3 i 5 anys. El temps també va propiciar que l’activitat es pogués realitzar amb comoditat ja que les temperatures van ser bastant altes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s