Els alumnes del Barnola mengen fruita per esmorzar

FRUITA
Salut – Alguns dies d’aquesta setmana els alumnes de lescola Barnola canviaran l’esmorzar de sempre per un àpat basat en fruites de la temporada. En el marc del Pla de consum de fruita a les escoles, impulsat pel departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, els alumnes menjaran fruita del temps: maduixot,  poma fuji i taronja.
Els dies de repartiment de fruita seran el dimarts 16, el dimecres 17 i el dijous 18 d’abril, i des de l’escola es permet als pares que ho creguin necessari posar a la motxilla dels nens alguna cosa més per menjar.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s