L’Avinyó Digital grava el seu Harlem Shake


Actualitat – L’Avinyó Digital ens hem apuntat a la nova moda de la xarxa: el Harlem Shake. Es tracta d’un vídeo de 30 segons de durada, amb el tema de música electrònica ‘Harlem Shake’ de fons i amb dues parts diferenciades. En el nostre cas, hem optat per focalitzar les nostres mans i demostrar que amb poca estona i amb un treball coordinat es pot aconseguir fer un bonic mural. No és el primer que es fa a Avinyó. L’Avinyó Digital ja s’ha fet ressò del Harlem Shake gravat per l’organització de la Cursa dels Matiners o el que es va gravar al Bar.

mans

Moment de la gravació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s