El Grup Ecologista Avinyó mostra la diversitat d’orquídies amb una sortida pels voltants del poble

DSC_0085

Actualitat – Aquest diumenge 21 d’abril, el GEA va mostrar als participants de la ‘Sortida de reconeixement d’orquídies‘ on trobar aquest tipus de plantes en estat salvatge pels voltants del poble i com poder-les reconèixer. El petit grup expedicionari , format per unes quinze persones, comptant amb experts com Abel Comes, Damià Francàs, entre d’altres, va  poder veure algunes varietats d’orquídies i conèixer-ne  les principals  característiques.  La sortida va començar a les 9:30 a la plaça i es va desplaçar cap als afores del poble direcció Balsareny amb cotxe. Un cop a lloc, van mostrar i explicar les característiques de les orquídies, opinions i comentaris que van servir per donar a conèixer un món nou a la majoria d’assistents.   Accedeix a la galeria d’imatges de la sortida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s