Sant Jordi treu les parades de llibres i roses al carrer

DSC_0126

Els nens del Barnola han sortit a comprar un llibre per la classe

Actualitat – Com és tradició, les parades de roses i llibres són els protagonistes de la diada de Sant Jordi. I Avinyó no n’és l’excepció. Les dues parades de llibres les trobem a la carretera, amb la parada del Jordi Vilar, i al Passeig, al davant del Garrofí. Tal i com asseguraven avui el matí els llibreters avinyonencs, el llibre més demanat és ‘Notes històriques d’Avinyó‘, ja que permet descobrir la història del poble i perquè és apte per a totes les butxaques (6 euros).

Quant a les roses, se’n poden comprar a diversos llocs. A la Plaça, hi ha la tradicional parada d’Arans, la que ha instal·lat la Residència Relat, on per la compra d’una rosa et regalen un punt de llibre decorat pels mateixos avis, i la floristeria. A la banda de la carretera, també hi ha dues paradetes més amb roses.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s