‘El silencio de los corderos’, demà al Catalunya

el-silencio-de-los-inocentes

Actualitat – Demà el grup 8mm projectarà la pel·lícula El silencio de los corderos al local Catalunya. El film, estrenat l’any 1991, està dirigit per Jonathan Demme i és conegut com un dels thrillers més destacats de la història del cinema. Ha estat premiada amb 5 premis Òscar a la millor pel·lícula, director, actor (Anthony Hopkins), actriu (Jodie Foster) i guió adaptat. 

El silencio de los corderos tracta sobre la cerca, per part de l’FBI, d’un assassí en sèrie que mata noies adolescents i els arranca la pell. Per poder-lo atrapar, la policia recorre a Clarice Starling, una brillant jove universitària experta en conductes psicòpates i que aspira a formar part de l’FBI. Aquesta visita la presó d’alta seguretat on el govern nord-americà té tancat Hannibal Lecter, antic psicoanalista i assassí, dotat d’una intel·ligència superior a la normal. La seva missió serà extreure-li informació sobre els patrons de conducta de ‘Buffalo Bill’.

La projecció de la pel·lícula serà diumenge 28 d’abril a les 17:30 al local Catalunya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s