La pluja frena l’asistència a la trobada de clàssics i suspèn el mercat de recanvis

Motor – El mal temps ha aigualit la segona trobada de vehicles clàssics, que ha tingut lloc aquest diumenge al matí a la plaça Major. En total, han assistit a la trobada una vintena de vehicles, entre cotxes i motos, vinguts des d’altres punts del Bages i Osona. Es tracta d’una participació força baixa, ja que es preveia una alta assistència, amb vehicles provinents de tot el territori català. Finalment, els cotxes participants s’han exposat a la plaça Major, mentre que la barra s’ha situat sota les voltes de l’Ajuntament, on s’han venut entrepans de botifarra i begudes.

Sense mercat de recanvis

Una de les novetats d’enguany era el mercat de recanvis, que finalment s’ha hagut de suspendre per la pluja. El fet que els paradistes proviniguessin d’altres localitats com Barcelona i que la fragilitat de les peces impedeix que es mullin, han portat als paradistes a quedar-se a casa. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s