Una quarantena d’avinyonencs aprenen la Dansa dels Matiners

DSC_0261 dansa matiners

Un moment de l’assaig, conduït pel Lluís Vall

Actualitat – Aquest dimarts 30 d’abril al vespre una quarantena d’avinyonencs van poder aprendre la Dansa dels Matiners. La classe va anar a càrrec del Lluís Vall, que va explicar la dansa pas per pas perquè tothom l’aprengués. Hi van participar nenes, noies i dones de totes les edats, mentre que la presència del públic masculí va ser molt menor. 

La Dansa dels Matiners es balla amb la música del Ball Pla, que ja es dansava a mitjans del segle XIX. Tot i això, a Avinyó ens l’hem apropiat batejant-lo com ‘La Dansa dels Matiners’ perquè el ball és exclusiu del poble, ja que el Lluís Vall va posar-hi els passos l’any passat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s