El maridatge i la sortida a la zona del combat d’Avinyó, s’afegeixen al calendari de la fira

DSC_1127 fira matiners I

Imatge de la Fira dels Matiners del 2012

Fira dels Matiners – A més del dia 12 de maig, dia de la Fira dels Matiners, s’incorporen dues noves dates al calendari de la fira d’enguany. Aquestes són el divendres 10 de maig, dia del sopar maridatge, i el dissabte 18 de maig, amb la sortida per conèixer in situ la zona on va tenir lloc el combat d’Avinyó

Els actes relacionats amb la fira, però, comencen aquest mateix dissabte 4 de maig amb el sopar i la cursa nocturna dels Matiners

Maridatge de vi Abadal i porc Ral

Una de les novetats d’enguany és la jornada gastronòmica que tindrà lloc el divendres 10 de maig a 2/4 de 9 del vespre. Serà al celler Abadal i consistirà en un sopar maridatge amb productes d’Avinyó: vi Abadal i porc Ral.

Una altra de les dates que s’incorporen al calendari de la fira dels Matiners és la del dissabte 18 maig. Aquest dia s’organitza una sortida guiada a la zona on va tenir lloc el combat d’Avinyó el 16 de novembre de 1848. L’excursió permetrà conèixer sobre el terreny com les forces carlines concentrades a Avinyó es van imposar al regiment isabelí del brigadier Manzano per neutralitzar-les.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s