La plaça s’omple de puntaires, ballarins i gegants el primer de maig

Actualitat – Desenes de persones s’han acostat durant tot el matí d’aquest 1 de maig a la Plaça Major per participar en les diverses activitats que s’han organitzat. La trobada de puntaires, els balls en línia i el ball dels gegants, juntament amb l’actuació dels grallers, han atret una gran afluència de públic.

Puntaires vinguts d’arreu de Catalunya han participat a la trobada, que ha portat uns 160 aficionats a les puntes al coixí. “Cada cap de setmana anem a trobades de puntaires, és un vici”, afirmava una de les puntaires que han participat a la trobada. Aprofitant que més tard els gegants han fet una ballada, les Puntaires d’Avinyó han obsequiat la geganta Pepeta de la Rovirassa amb un mocador fet de punta al coixí. 

Una altra de les activitats estrella del matí han estat els balls en línia. Una quarantena de ballarins de tots els nivells han fet una mostra de balls de tots els estils, des del tango fins la bachata. 

Les activitats, emmarcades en la festa del soci de la Gent gran, han acabat amb una ballada dels gegants, acompanyats pels grallers, i un dinar de germanor a la sala Polivalent.

Mireu les fotos de les activitats a la galeria d’imatges.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s