Obertes les inscripcions pel sopar maridatge dels Matiners

programa maridatge matiners

Fira dels Matiners – Ja estan obertes les inscripcions pel sopar maridatge dels Matiners, una de les novetats de la fira d’aquest any. Es tracta d’un acte en què els protagonistes seran el porc Ral i el vi Abadal, productes autòctons d’Avinyó. Una de les sorpreses que prepara l’Abadal és la presència d’un convidat d’honor amb renom dins el món gastronòmic, tot i que encara no se n’ha desvetllat el nom. 

La jornada gastronòmica tindrà lloc el divendres 10 de maig a 2/4 de 9 del vespre al celler Abadal d’Horta d’Avinyó. El preu del sopar és de 40 euros per persona i per poder participar-hi és imprescindible fer la reserva abans del dimarts 7 de maig. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s