Alta participació avinyonenca a la cursa dels Matiners tot i el mal temps

cursa nocturna matiners 2013

Una de les participants creuant la meta

Fira dels Matiners– Aquest dissabte 4 de maig es va celebrar la segona Cursa nocturna dels Matiners d’Avinyó. El tret de sortida va ser a 2/4 de 10 del vespre a la plaça del poble. El recorregut passava pels boscos dels voltants d’Avinyó, ambientats en l’època de manera que els corredors es trobaven soldats Carlins i Isabelins durant el recorregut. El recorregut era de 10 km amb 350 metres de desnivell positiu. La participació a la cursa va ser inferior a la de l’any passat, amb 105 participants vers els 138 de l’any anterior. Aquesta lleugera disminució podria haver estat provocada pel mal temps previ a la cursa i també per la coincidència amb altres competicions com la Ultra Trail Arcs Bages.

S’ha de posar èmfasi, tal com comentava Cesc Serra, membre de l’organització, que “s’ha notat un augment de participació de la gent del poble i una lleugera disminució de forans”, molt possiblement provocat per l’esmentat anteriorment. El guanyador masculí va ser Marc Pedró i la primera noia i quarantena classificada Mónica Graciano.

Els primers locals van ser Jordi Balasch en homes i Lidia Pintó en dones, que van quedar sisè i cinquantena respectivament a la classificació general.

El sopar posterior a la cursa va tenir una assistència notòria amb 150 comensals, corredors i no corredors.

Podeu veure més imatges de la Cursa nocturna a la galeria d’imatges.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s