L’Avinyó Digital organitza un concurs de fotos dels Matiners

cartellfotoboo

Fira dels Matiners – Tal com es va veure l’any passat, la fira dels Matiners és molt atractiva. És per això, que l’Avinyó Digital us convida a enviar-nos les vostres imatges per entrar al concurs d’una barretina o mocador de l’època dels Matiners.

Tan sols heu d’enviar-nos la imatge al correu redaccio@avinyodigital.com o bé penjar-la al mur de la pàgina de Facebook de l’Avinyó Digital abans del dijous 16 de maig. Posteriorment es penjaran totes les fotos a la pàgina de Facebook i la que tingui més ‘M’agrada’ guanyarà el concurs. Les votacions es podran fer fins el dimecres 15 de maig.

La qualitat de la imatge no importa, de manera que s’acceptaran tan les imatges fetes amb un telèfon mòbil com les que es facin amb càmera digital. L’important és que tingui relació amb la Fira dels Matiners.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s