Ampolles de vi personalitzades i degustacions de productes d’Avinyó, novetats de la Fira

activitats matiners

Fira dels Matiners – T’has imaginat alguna vegada veure la teva cara impresa a l’etiqueta d’una ampolla de vi? Doncs això serà possible aquest diumenge. L’estand situat al costat de Cal Verdaguer vendrà vi negre amb l’etiqueta personalitzada, amb una fotografia que es farà al moment.

Una altra de les novetats que incorpora la fira d’aquest any són les degustacions de productes típics d’Avinyó. Es podran fer a la Carnisseria Pilar, a la Carnisseria Pujol i a les parades de vi Abadal i vi Artium i els tiquets es vendran al Punt d’Informació de la Fira, situat a sota les voltes de l’Ajuntament.

Venda de barretines i mocadors

Al costat del mateix punt d’informació s’hi podran comprar barretines i mocadors per ambientar-se en l’Avinyó de mitjans del segle XIX. També es vendran samarretes de la fira i de la cursa nocturna dels Matiners, a més d’ampolles de vi amb l’etiqueta excusiva de la fira i placa col·leccionista. 

El Centre Cívic, enguany serà l’espai on tindrà lloc l‘exposició sobre la Guerra dels Matiners i Telegrafia òptica, on es podrà conèixer el funcionament d’aquesta xarxa de telegrafia òptica militar, les raons que van motivar l’aixecament dels Matiners i què va passar exactament al combat d’Avinyó el 16 de novembre de 1848. També s’exposaran obejctes de l’època, alguns d’ells trobats al camp de batalla o en cases del poble, que són testimoni directe dels fets ocorreguts a Avinyó. 

A part, es recuperaran algunes activitats que es van fer l’any passat, com les visites guiades als cellers de Cal Verdaguer, el Dinar dels Matiners i les recreacions històriques.

planol matiners

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s