La segona edició de la Fira dels Matiners fa d’ Avinyó una gran festa

Matiners

Fira dels Matiners – Tota persona que ha assistit a la segona edició de la Fira dels Matiners, pot dir que ha participat en una gran festa. Grans actors, una bona posada en escena, multitud de gent i tot ben acompanyat per un bon dia de sol, ha estat al còctel perfecte per poder assolir tal èxit.

Mentre el matí acabava amb els Carlins fent-se amb el control de la torre dels soldats, la tarda va arrencar amb cançons de l’època,  seguit de les dones dels obrers rentant la roba a la riera i amb un increïble combat final.

En tal combat, després d’una dura batalla a la plaça del poble, es va poder veure com els Carlins juntament amb els obrers,  aconseguien derrotar als soldats Isabelins a base de trets i cops. Per concloure el dia, es va poder gaudir de música i balls de l’època amb l’orquestrina i Dansa dels Matiners.

També destacar que al migdia, més de 250 persones van  assistir al dinar de cal Verdaguer organitzat pel comerç del poble. Els assistents al dinar van poder atipar-se de menjar de l’època (amanida, botifarra , costella confitada i cigrons).

La Fira dels Matiners, ha estat clarament una eina d’unió, fent  que tots els avinyonencs col·laborin i s’agafin de la mà, per tal que la fira continuï endavant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s