L’escola, el colmado i la barberia, noves recreacions de la segona edició de la Fira

Fira dels Matiners – En la segona edició de la Fira dels Matiners s’han dut a terme tres noves recreacions per tal de simbolitzar la vida a la ciutat de Manresa, d’allà on surten les tropes isabelines.

Les tres noves escenes localitzades a la Placeta són l’escola, el colmado i la barberia. A l’escola trobem el mossèn Pare Claret donant la lliçó als seus alumnes on aquests últims són premiats amb confits abans de marxar.  Al colmado, tres dependentes venen des d’arengades fins a calces. Aquestes, també han patit algun ensurt quan alguns xicots, al sortir de l’escola, han robat el pa i patates. Per últim, a la barberia, durant tot el matí, algunes dones van passar per pentinar-se i arreglar-se tot i que tampoc van deixat de banda alguna que altra xafarderia.

Aquestes han estat les tres noves recreacions d’enguany que han amanitzat la fira i que han ajudat a recrear la vida d’una ciutat com Manresa l’any 1848.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s