Confusió a les xarxes per un suposat escorcoll dels Mossos a Avinyó

twitter escorcolls registres avinyó

Alguns twits van parlar dels possibles escorcolls a Avinyó

Actualitat – Avinyó ha estat un dels protagonistes d’aquest dimecres 15 de maig a les xarxes socials, i en especial a Twitter. El motiu, un suposat escorcoll en una casa d’Avinyó, relacionat amb la detenció de cinc persones a Sabadell i del registre a l’Ateneu Llibertari d’aquesta població per ordre de l’Audiència Nacional.

La majoria de diaris digitals que han publicat la notícia expliquen que els Mossos no han confirmat de forma oficial aquest escorcoll a Avinyó (324.cat, Ara.cat, La Vanguardia.com), tot i que n’hi ha alguns que ho afirmen (El Mundo o El Periodico).

 L’Ajuntament d’Avinyó, per la seva part, desmenteix l’existència d’aquests escorcolls, ja que no hi ha cap confirmació oficial per part dels Mossos d’Esquadra d’aquest suposat registre relacionat amb els fets de Sabadell.

 A les xarxes, els comentaris han estat ben variats, des d’aquells que parlaven que la detenció s’ha fet al carrer Avinyó de Sabadell, fins als que demanaven informació sobre l’entrada dels Mossos a “l’Ateneu Llibertari d’Avinyó”.  

detencions ladirecta

detencions twitter

periodico

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s