El primer equip d’Avinyó finalitza la lliga en cinquena posició

397812_10200519262497216_1874840324_n

Esports – El passat dissabte 18 de maig, el primer equip d’Avinyó va disputar el seu últim partit de lliga a Monistrol de Calders. Tot i l’empat aconseguit en l’enfrontament, l’Avinyó ha tancat la lliga mantenint la cinquena posició que feia quatre jornades que havia aconseguit.

Al llarg de la lliga, que va començar el passat setembre, l’Avinyó s’ha mogut en diferents posicions de la taula, tot i que sempre s’ha mantingut entre la cinquena i la vuitena posició, cosa que ens fa veure que ha estat un equip constant durant la lliga.

Pel que fa el total de gols marcats durant el llarg de la competició, l’Avinyó ha estat el segon equip que ha marcat més gols, amb un total de 87. Només el Navàs ha superat aquesta xifra amb 105 gols.

El pitxitxi de l’equip ha estat el davanter Roger Roma, amb un total de 27 gols amb només 15 partits disputats. Amb aquesta xifra, Roma es converteix amb el jugador de la lliga que ha obtingut la mitjana més alta de gols per partits realitzats (1,8 gols per partit).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s