L’Ajuntament obre tres convocatòries de feina

Convocatories

Actualitat – L’Ajuntament d’Avinyó ha obert tres convocatòries de borses de treball, que es tancaran entre el 29 de maig i el 2 de juny.

La primera convocatòria s’obre per formar part del procés de selecció per cobrir un lloc de treball de tècnic/a de promoció econòmica turística, d’ocupació i desenvolupament local. Es tracta d’una feina temporal a jornada parcial (18,75h/setm). Es demana el títol de diplomat universitari o haver superat el primer cicle o 180 crèdits de qualsevol llicenciatura per poder-hi aspirar. El termini per presentar la instància finalitza el dia 29 de maig de 2013. Tots els requisits necessaris els podeu trobar fent clic aquí.

En segon lloc, s’obre una convocatòria per cobrir el lloc de treball de tècnic/a de dinamització en l’àmbit de la cultura. Es requereix el Batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà i es tracta d’una feina temporal a jornada parcial (20h/setm). El termini per presentar la instància finalitza el dia 29 de maig de 2013. Tots els requisits necessaris els podeu trobar fent clic aquí.

La darrera convocatòria, s’ofereix per formar part del procés selectiu per cobrir el lloc de treball de peó de brigada municipal. Es requereix el certificat d’escolaritat i es busca personal laboral temporal a jornada sencera (37,5h/setm) amb una modalitat de contracte d’internitat. El termini per presentar la instància finalitza el dia 2 de juny de 2013. Tots els requisits necessaris els podeu trobar fent clic aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s