Avinyó celebra el 62è Homenatge a la Gent Gran

DSCN4415

Actualitat – Aquest diumenge 19 de maig s’ha celebrat el 62è Homenatge a la Gent Gran d’Avinyó. Aquest acte, organitzat anualment per l’Ajuntament, s’ha celebrat a la Sala polivalent de sota el camp de futbol. Hi han assistit un total de 210 comensals i, el menú ofert ha consistit en fideuà de primer plat, garró de porc de segon, i un tall de pastís de postres.

Totes les persones assistents han estat obsequiades amb una manta. A més a més, les persones que celebren 80 anys durant el 2013, se’ls ha entregat una placa commemorativa. El requisit per assistir en aquest dinar és tenir 70 anys o bé, ser acompanyant d’una d’aquestes persones.

El dinar s’ha fet en el marc de la Setmana de la Gent Gran, que s’ha celebrat entre els dies 13 i 19 de maig del 2013. La setmana va començar amb un teatre musical interpretat per l’Esplai Artesenc l’Amistat. Dimarts, les activitats van continuar amb un taller d’intel·ligència emocional, el recital de la Coral de la Residència Relat i l’aprenentatge de jocs de taula. Altres activitats que s’han dut a terme durant la setmana han estat una sortida al Monestir de Santes Creus, tallers de gimnàstica i manualitats i la xerrada “Vivències africanes: una altra manera de viure la jubilació”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s