El grup de campaments l’Esparver participa a una trobada d’esplais a Sallent

Actualitat – El passat 17,18 i 19 de maig el grup de campaments l’Esparver va participar a una trobada d’esplais del sector Bages-Berguedà a Sallent. En aquesta sortida hi van participar tres esplais més, els quals van ser Roques Albes (Sallent), Geps (Santpedor) i 3Pins (Manresa, el Xup).

Els nens d’entre 12 i 17 anys van anar cap a Sallent el divendres, en canvi els nens d’entre 5 i 11 anys hi van anar el dissabte al matí. D’Avinyó hi van participar un total de 30 nens. Malgrat que les temperatures no van ser gaire altes, es van poder realitzar totes les activitats amb normalitat. Els jocs que es van fer durant el cap de setmana van ser variats, tan separats per grups d’edat com barrejats. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s