Els Tallers Musicals es presenten amb una gran varietat de cursos i concerts

tallers musicals 2012

Imatge de la jam vocal de l’any passat

Actualitat – Els Tallers Musicals, que tindran lloc a Avinyó entre el 5 i el 27 de juliol d’aquest 2013, es presenten amb una gran varietat de cursos i concerts. Tot i que no hi faltarà el jazz, com ja és habitual, enguany s’hi afegeixen altres temàtiques com el cinema i la poesia, així com la dansa.

La programació començarà el 5 de juliol, amb el Capvespre dels sentits, una barreja de música, vi i poesia. La música la posaran el saxofonista Albert Cirera, la cantant Celeste Alías i el guitarrista David Soler. Els vins aniran a càrrec de Jaume Pont i el recital de poesia, de David Clusellas.

A partir d’aquí, es posaran en marxa els tallers i els cursos, tan aquells enfocats als més petits, com el curs de Música i Moviment i el Taller per a infants i acompanyants, com per als més grans, amb el curs de Música per a adults. Pel que fa als instrumentistes, hi haurà tallers i masterclass de jazz i música moderna, un taller pràctic de disseny de so per a teclats o el de conjunt instrumental. En la programació, hi ha propostes d’anys anteriors, com el taller de rima i el de percussió corporal, però s’inclou el de Lindy Hop, per aprendre a ballar swing.

Enguany, la setmana de les jam session serà la del 22 al 26 de juliol. Aquesta començarà amb la jam d’obertura, a càrrec dels professors del Curs de Jazz i Música Moderna, i acabarà amb la jam vocal, amb Joey Blake. Cal destacar la jam de dimarts, que, amb la col·laboració del grup 8mm, mesclarà música i cinema.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s