En Raül i en Pere no aconsegueixen fer el cim del Manaslu

734301_192216404253644_1195812487_n

Esports- En Raül Corominas i en Pere Herms van marxar el passat mes de gener per complir el somni comú de pujar per primera vegada una muntanya de més de 8.000 metres. Durant el mes de gener i març van aclimatar-se al Nepal i a les condicions de l’alta muntanya i entre l’abril i el maig han intentat fer l’ascens al cim del Manaslu.

El dia 12 de maig van fer el primer intent de pujada al cim, però els llamps, trons, vent i neu que es van trobar a 7.000m els van fer recular ràpidament fins al camp base.

El 18 de maig van començar el nou l’ascens a la muntanya ja que volien intentar fer cim el 20 o 21 de maig. El 20 de maig, el vent i la mala visibilitat els va fer girar a 7.100m. Llavors, segons van explicar a la seva pàgina de Facebook, es van quedar al camp 3 i el dia següent van aconseguir arribar al camp 4 (7.450m). Tot i el cansament físic i mental que tenien, estaven il·lusionats per tal d’aconseguir fer el cim el dia 22.

Tot i l’esperança, el dia 22 de maig, no van poder fer el cim. Quan es van llevar feia molt vent i es van veure obligats a marxar. En Raül i en Pere asseguren que han estat la primera expedició en arribar i la última en marxar del Manaslu. Encara que no han aconseguit el seu objectiu final, asseguren que l’experiència viscuda ha estat un gran aprenentatge pels dos. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s