La companyia francesa Nadnat ofereix un espectacle de circ i vídeo amb figurants avinyonencs

espectacle circ nadnat cal gras

Actualitat – Aquest dissabte 1 de juny a les 22:00 la companyia francesa instal·lada a Cal Gras Nadnat Productions, actua a la sala polivalent. Nadnat hi presenta l’espectacle de Circ i vídeo anomenat Cinema Rétréci. En el transcurs de l’espectacle, es podrà veure un vídeo gravat amb els alumnes de l’escola de ball de l’Antonia Vilches.

Els espectadors, podran gaudir d’un espectacle basat en el circ, la dansa i el cinema i,veuran com Jetty Kane, una diva del cinema mut, viatja per tot el món amb la seva caravana a la recerca del seu públic. A cada poble on s’atura, es troba amb un personatge diferent amb qui viurà una petita història.

Una altra peculiaritat d’aquest espectacle és que les seqüències que es projectaran hauran estat enregistrades a Avinyó i amb col·laboracions de gent de la zona com a figurants. En aquest cas es trobaran amb l’artista bagenc Moi Jordana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s