L’Infantil del C.E. Avinyó es proclama campió de lliga 2012-13

181246_502540399799804_1702375670_n

Esports- El passat diumenge 2 de juny, l’Infantil A d’Avinyó va disputar el seu últim partit de lliga. Amb una còmoda diferència de 9 punts amb La Salle de Manresa, el segon classificat, s’ha proclamat campió de lliga 2012-2013.

Al llarg de la lliga, que va començar el passat octubre, l’equip avinyonenc ha aconseguit guanyar tots els partits excepte un empat (2-2) contra La Salle de Manresa i una derrota (2-1) a casa de l’Arrels.

Davant aquests bons resultats, l’equip infantil aconsegueix la primera posició de la lliga amb un total de 134 gols a favor i només 14 en contra. És per això que aconsegueix ser tant l’equip que més gols ha marcat com el menys golejat de la lliga.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s