L’avinyonenc David Sánchez, tercer classificat de l’Anbaso

anbaso pont vell

El circuit ha recorregut el terme d’Avinyó. Fotografia: Josep Pedragosa

Esports – L’avinyonenc David Sánchez ha pujat al tercer lloc del podi del circuit Anbaso celebrat aquest diumenge 9 de juny. El primer classificat ha estat Ricard Calmet, de Guardiola de Berguedà, que ha fet els 40 kilòmetres amb 2h 05′ 12”. El segon ha estat Fèlix Martínex, de Navàs, amb 2h 05′ 14”, i David Sánchez, amb 2h 05′ 44”.

130 participants

Al cicruit Anbaso d’Avinyó hi han participat 130 persones, tot i que entre ells només hi ha hagut 3 avinyonencs: David Sánchez (3r classificat), Josep Maria Mir, que ha hagut d’abandonar per un problema tècnic, i Marcel Parés

L’Anbaso és un campionat que se celebra en diferents pobles de Catalunya i el formen diversos circuits, entre ells el d’Avinyó. Aquest ha estat organitzat per David Sánchez i Josep Maria Mir. Sánchez ha explicat a l’Avinyó Digital que han dissenyat un circuit molt tècnic per les bicletes de muntanya. A més, ha destacat el bon estat del terreny gràcies a les pluges de dissabte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s