Molts pipicans, poques bosses

pipicans a Avinyó

Actualitat – Fa uns mesos l’Ajuntament d’Avinyó va instal·lar a diferents punts del poble un conjunt de pipicans per tal de facilitar la recollida d’excrements dels gossos. Tot i que l’objectiu d’aquestes instal·lacions era conscienciar els propietaris que havien de recollir les caques de les mascotes per tal de millorar la imatge del poble, hi continuen havent zones amb excrements de gos al terra.

Paradoxalment, però, els pipicans no sempre disposen de les bosses que serveixen per recollir les caques. Segons ha pogut observar l’Avinyó Digital, entre el passat diumenge 9 de juny i aquest dimecres 12, només 2 del 6 pipicans estudiats disposaven de bossetes per facilitar la recollida d’excrements.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s