El CEA aconsegueix fer part del recorregut previst al Cap de Creus tot i la pluja

centre excursionista cap creus

En total van fer la sortida 58 persones. Foto: Josep M. Costa

Esports – El Centre Excursionista d’Avinyó (CEA) va fer una sortida al Cap de Creus el passat dissabte 8 de juny. Tot i que el dia es va llevar plujós, les 58 persones que van participar-hi van poder fer una bona part del recorregut previst.

El punt de partida era el Far de Cap de Creus. Quan van arribar-hi plovia, de manera que van haver d’esperar fins que es va obrir una mica el cel. Vora 2/4 d’11 van començar a caminar, fent en total un recorregut de 9,5 quilòmetres. Josep Maria Costa, del CEA, explica la ruta que van fer: “el recorregut va començar al Far i vam comançar a caminar direcció a Cadaqués pel GR 11 fins a trobar la cruïlla del Paratge de Tudela, ara obert al públic i que abans havia estat una ciutat de vacances del club Mediterranne, allà vam continuar per tot aquell espai que és molt bonic per, després de passar per la Cala Culip, retornar al Far de Cap de Creus”.

Després van anar a Cadaqués, on tothom va dinar i passejar per la platja.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s