250 persones aprofiten la gratuïtat del primer dia de piscina

piscina d'avinyó 2013

Actualitat – Aquest dissabte 15 de juny uns 250 avinyonencs van passar per la piscina municipal del poble d’Avinyó en motiu del primer dia d’obertura de l’any. Els assistents van gaudir d’un temps calorós durant tot el dia i l’entrada gratuïta. Una de les novetats d’aquest any, ha estat la instal·lació de gespa artificial al voltant de la piscina petita ja que afavoreix als peus dels nens i dóna la possibilitat de posar-hi més tovalloles. Algunes altres novetats d’aquest any són el reforç de socorrista a l’hora dels cursets (16:00 a 18:00) i una dona de neteja exclusiva pels vestuaris dues hores diàries.

Algunes de les tasques de manteniment de la piscina han estat el canvi de rajoles trencades, despintar i repintar el terra vermell, etc. L’horari de la piscina és de 10:00 a 20:00, i a partir del 19 d’agost de 10:00 a 19:00. La piscina romandrà oberta fins el dia 11 de setembre. A partir d’avui ja és necessari presentar el carnet per poder-hi accedir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s