Pares, alumnes i professors celebren el final de curs de l’escola Barnola

Dos nens busquen els seus dibuixos entre tots els participants al Concurs de Dibuix

Dos nens busquen els seus dibuixos entre tots els participants al Concurs de Dibuix

Actualitat – Aquest dissabte 15 de juny l’escola Barnola ha celebrat la festa de final de curs. Al llarg de la festa s’hi ha pogut veure una gran varietat d’activitats com una gimcana, concurs de dibuix i fotografia, ballada de gegants i grallers, sorteig de paneres, concurs de berenars, etc. A mitja tarda el pilot de motos Gerard Farrés, que ha participal al Dakar, ha explicat als nens les seves experiències. També s’ha fet entrega de premis del concurs de berenars: al pastís més ben presentat (Saida), el més original (família Hermosilla Verdaguer) i el més bo (família Casas Rovira).  

Els alumnes de sisè, pels qui aquest any ha estat l’últim a l’escola Barnola, se’ls ha fet entrega d’una orla i un regal en motiu de comiat. Un punt a destacar ha estat la venda d’una llumineta en què el participant guanyador s’emportava un quadre de l’UrangaA les 21:00 ha començat un sopar i posteriorment el Lluís Vall hi ha introduït música i festa.

classificacions Barnola 2013

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s