El 46% dels votants creu que la instal·lació dels pipicans ha estat una bona solució

Actualitat – Ara fa uns setmana, Avinyó Digital va realitzar una enquesta per tal que els avinyonencs poguessin opinar sobre els pipicans. Aquesta enquesta es va adjuntar  a la notícia publicada el 13/06 en què es parlava de la falta de bosses en alguns dels Pipicans que es van instal·lar fa uns mesos per tot el poble a partir de l’anàlisi realitzat prèviament per l’ Avinyó Digital.

Els resultats mostren que el 46% dels votants creu que la instal·lació dels pipicans ha estat una bona solució per tal de conscienciar els propietaris dels gossos, el 31% creu que no s’haurien d’haver instal·lat ja que cadascú és responsable del que fa la seva mascota, i el 23% va optar per votar l’opció “Altres”. Un dels comentaris escrits en l’opció “Altres” diu: “Les persones som poc responsables dels nostres actes. El fet que hi hagin xiclets enganxats, burilles, bosses, papers, caques… és perquè alguna persona irresponsable i amb poca educació ho ha deixat anar”. En el quadre de sota s’hi poden veure els resultats finals de l’enquesta.

resultat enquesta pipicans

resultat enquesta pipicans

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s