El mal temps obliga a anul·lar les piscines nocturnes de dijous

Actualitat – La pluja i la conseqüent baixada de les temperatures han obligat a anul·lar l’obertura de la piscina en horari nocturn, prevista per aquest dijous 27 de juny. L’activitat estava emmarcada en la Setmana Jove, que va començar dimecres 26 i que s’allargarà fins el proper dimecres 3 de juliol.

Les piscines nocturnes havien de començar a 2/4 d’11 de la nit, però el Casal de Joves El Refugi l’ha anul·lat per les males condicions meteorològiques. Segons ha informat a través de Facebook, els joves podran gaudir de les piscines nocturnes el dimecres 3 de juliol, quan també hi ha prevista l’obertura de la piscina a la nit, juntament amb la celebració d’un sopar, inflables i festa hawaiana

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s