Eudald Vilaseca: “El PP ens ha limitat molt als Ajuntaments que econòmicament anem més bé”

Actualitat – Aquest mes de juny ha fet dos anys que Esquerra Republicana governa a Avinyó. És per això, que l’Avinyó Digital ha entrevistat l‘alcalde Eudald Vilaseca. Aquest fa una valoració positiva d’aquests dos anys, tant a nivell de resultats com d’adaptació al ritme de treball. Destaca també, l’arrelament que ha tingut la Fira dels Matiners entre els avinyonencs i el desig de fer “un Avinyó més viu“. Respecte a la crisi, Vilaseca es queixa que els Decrets Llei que ha fet el Govern Central del PP limitin el nombre de contractacions als Ajuntaments, tant si van bé com si no a nivell econòmic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s