Tres músics avinyonencs pugen a l’escenari del Concert per la Llibertat

L'Alba Careta a l'escenari del Camp Nou

L’Alba Careta a l’escenari del Camp Nou

Actualitat – Tres músics avinyonencs van pujar a l’escenari del Concert per la Llibertat que es va celebrar el passat dissabte 29 de juny a Barcelona. Aquests van ser el baixista Pere Borralleras, que va tocar amb Brams, el guitarrista Santi Careta, que va acompanyar els diferents grups i cantants durant tot el concert, i la trompetista Alba Careta, membre de la Cobla per la Independència.

Alba Careta explica que la Cobla per la Independència “funciona desde l’any passat i que cada vegada es va ampliant més per causar més efecte. A aquest concert hi vam participar 140 músics, va ser el primer cop per mi i espero que no sigui l’últim”. Van interpretar l’Obertura de Carlos Santos, que va dirigir la formació.

“Vaig tocar amb tota la intenció i voluntat”

Pel que fa a les sensacions viscudes a l’escenari, Alba Careta afirma que “veure el Camp Nou ple davant meu, posava els pèls de gallina. Però pensar que jo era allà tocant pel mateix motiu que tots els espectadors donava un caliu i una seguretat immensos! Per tant, vaig tocar amb tota la intenció i voluntat que totes les altres persones van aplaudir i cridar durant tot el concert”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s