Els Tallers comencen amb una combinació de música, vi i literatura

celeste alías david soler albert cirera

Els músics Celeste Alías, David Soler i Albert Cirera

Actualitat – Aquest divendres 5 de juliol a les 9 del vespre s’inauguraran els Tallers Musicals d’Avinyó amb “Capvespre dels sentits“, un acte transversal i inèdit on confluïran la música, la literatura i el vi. Es tracta d’un maridatge de vins amb una sessió literariomusical, en què la música del trio format per Celeste Alías (veu), Albert Cirera (saxo tenor) i David Soler (pedal steel guitar) es barrejarà amb els textos que recitarà el rapsode David Clusellas.

El sommelier serà Jaume Pont i per a l’ocasió s’ha embotellat un Abadal Cabernet Franc Tempranillo 2011. Pel que fa als textos seleccionats per Clusellas, n’hi ha d’autors com P.C. Cavafis, Maria-Mercè Marçal, Jaume Vicens Vives, Josep Pla i Miquel Martí i Pol.

L’acte forma part del projecte Biblioteques amb DO, organitzat pel Servei de Biblioteques Direcció General de Promoció i Cooperació de Catalunya, on totes les zones de Catalunya amb Denominació d’Origen han organitzat conjuntament amb la xarxa de biblioteques de la Diputació, actes relacionant literatura i vi.

El “Capvespre dels Sentits” farà un pas més incorporant música a l’acte, d’aquesta manera esdevé una proposta a tres bandes inèdita de maridatge que, a més, suposarà el tret de sortida dels XI Tallers Musicals.

L’acte començarà a les 21 hores al Local Catalunya, i té un preu de 6 euros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s