Manel Galante i Txell Clotet guanyen la Marxa Nocturna de Regularitat

Els guanyadors de la Marxa Nocturna van rebre com a trofeu un quadre de l'artista avinyonenc Joan Viladrich

Els guanyadors de la Marxa Nocturna van rebre com a trofeu un quadre de l’artista avinyonenc Joan Viladrich. Fotografia: Ramon Serra

Esports – La parella formada per Manel Galante i Txell Clotet va ser la guanyadora de la XII Marxa Nocturna de  Regularitat, organitzada pel Centre Excursionista d’Avinyó, i puntuable per la XV Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades.  En segon lloc van quedar Jordi Mill i Avel·lina Vall,  del  Centre  Excursionista  Avinyó, i en tercer, Pere Salgado i Joan Muntadas, del  G. E Campdevànol. En total, van participar a la Marxa Nocturna 43 parelles. 

El recorregut

El parc Maragall va ser un cop més el lloc escollit per l’organització per situar la sortida de la marxa, que començava el seu trajecte direcció sud i que encarrilava cap als primers controls de regularitat situats a la zona de Salt d’Euga i al casalot del Tomàs.

Mes endavant, la ruta transcorria travessant la riera d’Oló i l’Eix transversal per sota del pont, a prop de la masia Gomis i en direcció a La Riera. Prop de la masia, la caminada continuava fins arribar al control d’Armenteres on hi havia l’únic control de descans de tot el recorregut. A partir d’aquest punt, la marxa canviava en direcció Nord per anar a buscar els últims controls situats entre el Forn de la Riera i l’arribada que, com cada any, es va ubicar al centre cívic Can Tutó, i on després de l’esforç, els participants van poder gaudir de refrigeris i d’un bon entrepà de botifarra.

Reconeixement a Raúl Corominas i Pere Herms

Abans de l’entrega dels premis de la marxa, es va fer un reconeixement als alpinistes avinyonencs, Raúl Corominas i Pere Herms, que van portar a terme el projecte “Manaslu 2013” i que, després de 6 mesos a l’Himàlaia, van tornar a casa havent acomplert part de la seva aventura.

Finalment, es va fer el lliurament dels trofeus, obra de l’artista també avinyonenc Joan Viladrich, tant als alpinistes com als guanyadors de la marxa de regularitat. 

classificacio marxa nocturna

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s