L’atur augmenta en quatre persones el juny

atur juny 2013

Actualitat – Avinyó va registrar el mes de juny 152 aturats, quatre persones més que al maig d’aquest 2013. Es tracta de persones majors de 45 anys i que treballaven al sector serveis. Si comparem aquestes dades amb l’atur del juny del 2012 trobem una baixada del nombre d’aturats avinyonencs, amb 8 persones menys en situació de desocupació. 

Segons el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), la franja d’edat amb més persones aturades és la de persones de més de 45 anys, seguida dels homes i dones que tenen entre 25 i 44 anys. Quant als sectors, el dels serveis és el més afectat per l’atur (88 persones), seguit pel de la indústria (49), la construcció (11) i l’agricultura (1). Actualment, al poble l’atur afecta al 10,3% de persones en edat de treballar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s