L’escriptora Imma Monsó presenta dijous la seva novel·la ‘No se sap mai’ a Avinyó

imma monsó

Actualitat – Aquest dijous 11 de juliol l’escriptora lleidatana Imma Monsó participarà a la Trobada dels Clubs de lectura de les biblioteques d’Avinyó i Artés en què es parlarà del seu llibre No se sap mai. L’activitat forma part del projecte Biblioteques amb DO, organitzat pel Servei de Biblioteques Direcció General de Promoció i Cooperació de Catalunya, on totes les zones de Catalunya amb Denominació d’Origen han organitzat conjuntament actes relacionant literatura i vi. 

El llibre de Monsó, que el 2012 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull per la novel·la La dona veloç, s’adapta totalment al projecte Biblioteques amb DO, ja que tracta la temàtica del vi. A més, al final de l’acte es farà un tast de vins de DO Pla de Bages embotellat per les dues biblioteques

L’activitat tindrà lloc el dijous 11 de juliol a les 19:30h a la Biblioteca d’Avinyó.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s