L’equip de bitlles avinyonenc s’estrena amb bon peu a la lliga del Lluçanès

images

Esports-  L’equip de bitlles catalanes d’Avinyó ha estat el quart classificat en la tercera jornada de la lliga de bitlles del Lluçanès. L’equip, format per Jordi Lara, Ingrid Fumaña, Xavier Balasch, Ramon Mujal, Francesc Solà, Santi Casals, Robert Masferrer, David Masferrer, Jordi Vall, Pascual Corominas i Isidre Corominas es va crear l’estiu passat participant en diverses festes majors. 

 Després, un cop l’equip es va anar animant, van participar a la lliga de barris de Vic, aconseguint la desena posició. Isidre Corominas va ser el millor avinyonenc en aquesta lliga ja que va ser l’onzè millor jugador de tots els equips participants. Actualment estant participant a la lliga de bitlles del Lluçanès. 

L’equip porta per nom “Matiners”, inspirat amb la Fira dels Martiners d’Avinyó que aquest any ha celebrat la seva segona edició.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s