Mor el Jutge de Pau, Josep Vall

Actualitat – Aquest dimarts 9 de juliol ha mort Josep Vall, el Jutge de Pau d’Avinyó, a l’edat de 67 anys. Amb quasi 15 anys d’experiència com a Jutge de Pau, Vall ha estat sempre un home molt implicat al poble.

Va estudiar al Seminari de Vic i, tot i que no va arribar mai a exercir de capellà, ha estat sempre vinculat a l’activitat religiosa avinyonenca. El teatre i la música han estat dues de les seves grans aficions. De ben jove ja dirigia una coral infantil, i actualment formava part dels Cantaires. Als anys 60 va ser molt actiu al grup Abrigall, i als 70 va ser l’apuntador del Grup de Teatre d’Avinyó.

L’enterrament es farà el dijous 11 de juliol a les 5 de la tarda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s