La pluja obliga a ajornar la final masculina de pàdel

final pàdel masculina avinyó 2013

Esports – Aquest dissabte dia 13 de juliol, es va celebrar la final masculina del  torneig de pàdel d’Avinyó però, per motius climàtics, va haver de ser ajornada quan es disputava el segon set de partit. Els jugadors es van veure obligats a aturar el partit en el moment que  la pluja contínua va començar a perjudicar el seu joc . Les parelles finalistes, que han estat  les dues millors de les 12 inscrites en el torneig,  i formades per Joan Alegre i Enric Guix , una, i  per Roger Roma i Eder Torrades, l’altra, es tornaran a trobar un cop aconsegueixin lligar data per acabar aquesta final ja començada.  El partit recordem que es trobava en el segon set, guanyant-lo Roma i Torrades per tres jocs a un, després d’un primer set que se’l van emportar la parella Alegre i Guix. 

En aquest següent vídeo s’hi pot veure 40 segons del partit disputat, que va atreure una vintena d’aficionats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s